Ezek az esküvői fotók nem csak a Ti számotokra lesznek örök emlékek, hanem a gyermekeiteknek  és még az ő gyermekeiknek is !

Esküvői fotózás & filmezés ahogy megálmodtad !

Kedves házasulandó pár !

Először is gratulálok nektek a közelgő esküvőtök alkalmából és engedjétek meg nekem hogy tegeződjünk!
Egy jó csapatot választani az esküvőtökre az egyik legfontosabb feladat. A profin elkészített esküvői fotós anyag évek múlva is újra felidézi a gyerekeitek a család és a Ti számotokra is az esküvő érzelmes, felejthetetlen pillanatait.

Életetek fontos döntése előtt álltok, tudom nem könnyű különböző szolgáltatókat találni, hiszen hatalmas a piac és nehéz a döntés!

Eskuvoi-fotozas

Sziráki Lajos Olex esküvői fotós
Profi esküvői fotós aki szakmailag és technikailag is fel van készülve.  Sok éves esküvői fotós tapasztalat, több mint ötszázezer elkészített esküvői fotó, több mint kétszáz esküvői pár !

Fotozsurnaliszta (Dukumentarista) stílusú esküvői fotózás

Mit is jelent ez ?
Egyszerű, a Fotozsurnaliszta (dukumentarista) esküvői fotós egy történetet mesél el fotóival. A fotózsurnaliszta esküvőfotózás egy olyan műfaj, ami az események valós idejű rögzítése egy fotós által, figyelembe véve a esküvő napjának természetes menetét és eseményeit, azok befolyásolása, megrendezése vagy az események alanyainak irányítása nélkül.

Nagyon szeretem például az ilyen elkapott pillanatokat.

A cél hogy kép időt álló legyen !

Arra törekszem hogy megragadjam a nagy nap szépségét, minden apró pillanatot a vendégek arcát és sok sok apró rezdülést ami nap során történik.

Sokat mozgok a vendégek között, minden történésnél ott akarok lenni.

Professzionális esküvőfotózás napjainkban

Napjainkra az esküvőfotózás az egyik legnagyobb és legsokrétűbb felkészültséget igénylő fotós szakmává nőtte ki magát.

Egyszerre tartalmazza a divatfotózás, portréfotózás és fotózsurnalizmus stílusjegyeit, amellett, hogy számtalan trendet és irányzatot saját maga fektet le.

Művelői olyan professzionális fotósok, akik főállásban, szinte teljes egészében az esküvőfotózás területén dolgoznak. Számtalan világszervezet (WPJA, WPPI), éves konferenciák, rangos pályázatok és workshopok segítik munkájukat szerte a világon.

Sok esetben érvényes az a mondás ha nem jó a fotód, közelebb kel menni !

A fotózási stílusomat folyamatosan fejlesztem és persze a technikát is, amit egyre inkább szemelőtt tartok hogy minél inkább törekszem a természtes fotók készítése épp ezért kevésbé használok vakut és egyéb kiegészítő fényeket.