Sziráki Lajos Olex esküvői fotós
Esküvői fotózás & filmezés ahogy megálmodtad !

Képeim tükrözik a nagy nap hangulatát, vissza adják nektek az esküvőtök szépségét és annak minden fontos pillanatát !

Kedves házasulandó pár !

Először is gratulálok nektek a közelgő esküvőtök alkalmából és engedjétek meg nekem hogy tegeződjünk!
Egy jó csapatot választani az esküvőtökre az egyik legfontosabb feladat. A profin elkészített esküvői fotós anyag évek múlva is újra felidézi a gyerekeitek a család és a Ti számotokra is az esküvő érzelmes, felejthetetlen pillanatait.

Életetek fontos döntése előtt álltok, tudom nem könnyű különböző szolgáltatókat találni, hiszen hatalmas a piac és nehéz a döntés!

Amit kínálok,– Stílus és minőség, megkíméllek az elcsépelt beállításoktól, az egész napi esküvői fotózás nem stressz ha nem jóhangulatú baráti élmény lesz számotokra ezt garantálom.
Profi esküvői fotós aki szakmailag és technikailag is fel van készülve.  Sok éves esküvői fotós tapasztalat, jóval több mint ötszázezer elkészített esküvői fotó, és közel háromszáz esküvői pár ! 

Tapasztalt fotósként mindent megteszek hogy hozzátok illő, legjobb képek készüljenek mind a mellett igyekszem a háttérben maradni és figyelmes szemlélőként minden fontos és érzelmes pillanat megörökíteni.
Fontosnak tartom (elszoktam mindig mondani a személyes beszélgetések alkalmával is) a nagy napon Mi “a legjobb barátok” kell hogy legyünk hisz így tudunk igazán jól együtt működni a csodás végeredmény érdekében.

Minden pár más és más, Én igyekszem hogy mindenkiről a számára legelőnyösebb fotókat készítsem, segit ebben a sok sok éves gyakorlat és az élet tapasztalat is !
Olvassátok el a párok “véleményét” is ezt is segíthet a döntésben és amennyiben elnyerte tetszéseteket a fotózási stílusom illetve a fotóim az “Áraink” menű pont alatt kérhetsz tőlem árajánlatot.

Remélem találkozunk az esküvőtökön ! 🙂


Baráti üdvözlettel: Olex | Kívánom hogy váljon valóra minden álmotok !