Esküvői fotózás- filmezés AjánlatkérésVélemények | Rólam | Galéria | Kapcsolat | 

Először is gratulálok nektek a közelgő esküvőtök alkalmából és engedjétek meg nekem hogy tegeződjünk!
Egy jó csapatot választani az esküvőtökre az egyik legfontosabb feladat. A profin elkészített esküvői fotós anyag évek múlva is újra felidézi a gyerekeitek a család és a Ti számotokra is az esküvő érzelmes, felejthetetlen pillanatait.

Életetek fontos döntése előtt álltok, tudom nem könnyű különböző szolgáltatókat találni, hiszen hatalmas a piac és nehéz a döntés! 

 

 

 

Magamról csak annyit…. 
Profi esküvői fotós  aki szakmailag és technikailag is fel van készülve hogy ne legyenek váratlan akadályok. Nem csupán azt mutatom meg, hogyan is néztetek ki, sok apró, fontos részletek is megörökítésre kerülnek, amit akkor talán Ti észre sem vesztek. Sok éves esküvői fotós tapasztalattal és őszinte barátsággal  mindenkiről a legszebb képeket készítem életük egyik legszebb napján.
Sok éve a slogenem ” Stílus,ami megkülönböztet!”    ……. és ez a valóságban is így van 🙂

 

 

“A házasság nem verseny – sosem kell feljegyezni az állást. Isten azért rakott minket egy csapatba, hogy közösen győzzünk.”

 

Amit kínálok!
Vidám, baráti hangulatú fotózás. Minden fontos és érzelmes pillanat megörökítése. Sok éves esküvői fotós tapasztalat, több mint ötszázezer elkészített esküvői fotó, közel kétszáz esküvői pár ! 

 


Ha a stílus és a minőség is fontos számotokra!

A számotokra a legjobb esküvői fotós megtalálása legalább annyira fontos, mint a tökéletes helyszín vagy legcsodálatosabb esküvői ruha, nem szabad csupán az anyagiakat nézni.

Olvassátok el a párok véleményeit, nézzétek meg a fotó galériát és ezek után könnyebb lesz a döntés!

 

 

 

Már javában folynak a 2019-es esküvőre a foglalások, ha engem szeretnél esküvői fotósodnak kérj árajánlatot még ma, le ne maradj…ne hagyd az utolsó percre a fotósod kiválasztását !

Kérj árajánlatot most, csak egy kattintás !

 

 

 

 

 

Kattints ide és tekintsd meg az esküvői fotógalériát !

 

 


Esküvői filmezés

Esküvői videóinkat, egyedi látásmód jellemzi, színes látvány világ, részlet gazdag képi világgal, eseményeken túl az érzelmek megörökítése, riport szerű megközelítésben készül.
Az esküvőn esetenként két darab modern kamerával dolgozunk,plusz megfelelő világítással ahol szükséges.
A kezdéstől a végéig felvesszük az eseményeket és ebből igényesen összevágott FULLHD videó készül. Igény szerint 3-4 perces highlight kisfilm és/vagy 50 perces nagy esküvői film.
De igények szerint akár hoszabb videókat is készítünk.