Sziráki Lajos Olex esküvői fotós

Kedves érdeklődő üdvözöllek az oldalamon!

Miután megtaláltad az oldalamat és megnézted a különböző menü pontokat majd eljutottál ide is,  valószínű ezt azért tetted mert kíváncsi vagy ki is áll a fényképezőgép másik oldalán…..

Köszönöm…., jól tetted, hisz életed egyik fontos eseményéhez keresel egy olyan személyt akit egy napra a bizalmadba kell hogy fogadj.
Egész nap ott fogok sürögni-forogni körülöttetek, figyelve minden érzelmes pillanatot, amelyet megörökítek.

 

Hivatásos esküvői fotós vagyok, azaz nem “munka mellett fotózgatok…” , több éve fotózom esküvőket az ország számtalan pontján, országhatáron túli felkéréséket is vállalok.
Az esküvő fotózásokon túl az időm nagy részét a fotók kidolgozása tölti  ki.  Profi fotós aki technikailag is fel van készülve hogy ne legyenek váratlan akadályok. Esküvő fotózás mellett még rendezvényeken és országos szakmai újságoknak is fotózok.

Igyekszem egyedi fotók készítésére, az esküvői szertartások alkalmával háttérben maradni és diszkréten megörökíteni minden fontos pillanatot, ehhez különleges objektíveket és kiegészítőket is használok. Hosszú évek során kialakult az érzék, észrevenni és a fotókon vissza adni azt a rengeteg boldog , érzelmes pillanatot, amit szülők a rokonok és az ifjú pár arcán látok!

Már a jegyesfotózás alkalmával nagyon vidám, jó hangulatú, közvetlen kapcsolat alakul ki köztem és a házasulandó kedves párok között, és ez folytatódik az esküvő napján is.

– Szóval ha szívesen látnál az esküvőtökön mint aki egy örök, maradandó emléket fog számotokra megörökíteni,  ragadj bátran telefont vagy egeret… és hívj vagy írj egy e-mailt !

Tel.: +3630/750-9837  | Kérj árajánlatot most | katt ide! | e-mail: info[@]olexfoto.com